
Menyer for alle anledninger
Velg mellom mingel, buffé eller treretters – med fokus på smak, kvalitet og fleksibilitet.
Enten du planlegger et uformelt mingletreff eller en høytidelig middag, har vi satt sammen menyer som passer til ulike typer selskaper og preferanser. Her finner du noe for enhver anledning – med mulighet for tilpasning etter dine ønsker.
-
Bruschetta med caprese
(Gluten, Melk)Bruschetta med oliventapenade
(Gluten)Bruschetta med rekesalat
(Hvete, Skalldyr, Melk)Rullade med parmaskinke, ruccula og pesto
(Melk)Rullade med laksetartar, ricotta, løk og sitron
(Gluten, Fisk, Melk)Miniburger/slider med chili-majo av nduja og pecorino
(Gluten, Melk)Antipasti – Salami calabria, parmaskinke, pecorino, taleggio og marmelade
(Melk, Sulfitter)Kyllingspyd marinert i pesto
(Melk)Petit four – italienske småkaker
(Melk, Gluten)
-
Marinert og bakt kylling (Selleri)
Lasagne 150 g (Gluten, Melk)
Urtebakte poteter
Langpannepizza (Gluten, Melk)
Tomat-, mozzarella- og melonsalat (Melk)
Pastasalat (Gluten, Melk)
Grønn salatmiks (Sulfitter)
Focaccia med aioli og pesto (Sulfitter, Egg, Pinjekjerner, Melk)
Dessert: Pannacotta (Melk)
-
Forretter
Antipasti
Skinker, oster, oliven, artisjokker, focaccia, aioli, pesto
(Serveres kun til fireretters som første rett. Delerett.)Kamskjell
Med jordskokkpuré, jordskokkchips, bakt jordskokk og urtedressing/blåskjellsausOksecarpaccio
Med ruccola, parmesan, pinjekjerner og olivenoljeKremet jordskokksuppe
Med jordskokkchips, ristede pinjekjerner og strimlet vellagret norsk spekeskinkeLaksetartar
Med ramsløkkrem og friske urter
Hovedretter
Ovnsbakt torskeloin
Med pastinakk- og sellerirotpuré, stekt vellagret norsk spekeskinke, glaserte gulrøtter, grønn asparges og blåskjellsausAndeconfit
Med honning- og rosmarinsbakte rotgrønnsaker, ovnsstekte småpoteter og redusert rødvinssausYtrefilet av okse
Med sesongens grønnsaker, bakte småtomater, ovnsstekte småpoteter og rødvinssaus
Dessert
Ostekake med røde bær og bringebærcoulis
Pannacotta med bringebærcoulis
Tiramisu