Menyer for alle anledninger

Velg mellom mingel, buffé eller treretters – med fokus på smak, kvalitet og fleksibilitet.

Enten du planlegger et uformelt mingletreff eller en høytidelig middag, har vi satt sammen menyer som passer til ulike typer selskaper og preferanser. Her finner du noe for enhver anledning – med mulighet for tilpasning etter dine ønsker.

    • Bruschetta med caprese
      (Gluten, Melk)

    • Bruschetta med oliventapenade
      (Gluten)

    • Bruschetta med rekesalat
      (Hvete, Skalldyr, Melk)

    • Rullade med parmaskinke, ruccula og pesto
      (Melk)

    • Rullade med laksetartar, ricotta, løk og sitron
      (Gluten, Fisk, Melk)

    • Miniburger/slider med chili-majo av nduja og pecorino
      (Gluten, Melk)

    • Antipasti – Salami calabria, parmaskinke, pecorino, taleggio og marmelade
      (Melk, Sulfitter)

    • Kyllingspyd marinert i pesto
      (Melk)

    • Petit four – italienske småkaker
      (Melk, Gluten)

    • Marinert og bakt kylling (Selleri)

    • Lasagne 150 g (Gluten, Melk)

    • Urtebakte poteter

    • Langpannepizza (Gluten, Melk)

    • Tomat-, mozzarella- og melonsalat (Melk)

    • Pastasalat (Gluten, Melk)

    • Grønn salatmiks (Sulfitter)

    • Focaccia med aioli og pesto (Sulfitter, Egg, Pinjekjerner, Melk)

    • Dessert: Pannacotta (Melk)

  • Forretter

    • Antipasti
      Skinker, oster, oliven, artisjokker, focaccia, aioli, pesto
      (Serveres kun til fireretters som første rett. Delerett.)

    • Kamskjell
      Med jordskokkpuré, jordskokkchips, bakt jordskokk og urtedressing/blåskjellsaus

    • Oksecarpaccio
      Med ruccola, parmesan, pinjekjerner og olivenolje

    • Kremet jordskokksuppe
      Med jordskokkchips, ristede pinjekjerner og strimlet vellagret norsk spekeskinke

    • Laksetartar
      Med ramsløkkrem og friske urter

    Hovedretter

    • Ovnsbakt torskeloin
      Med pastinakk- og sellerirotpuré, stekt vellagret norsk spekeskinke, glaserte gulrøtter, grønn asparges og blåskjellsaus

    • Andeconfit
      Med honning- og rosmarinsbakte rotgrønnsaker, ovnsstekte småpoteter og redusert rødvinssaus

    • Ytrefilet av okse
      Med sesongens grønnsaker, bakte småtomater, ovnsstekte småpoteter og rødvinssaus

    Dessert

    • Ostekake med røde bær og bringebærcoulis

    • Pannacotta med bringebærcoulis

    • Tiramisu